Taina Sfântului Maslu în anul mântuirii 2019

27 Martie 2019

Miercuri, 27 martie 2019, Parohia noastră a avut parte de o slujbă cu totul specială, fiind gazda Cercului pastoral misionar nr. 2 „Sfântul Ioan cel Milostiv” din Protopopiatul Săveni.

Dimineață, începând cu ora 8:30 s-a făcut aghiazma, urmând ca apoi să fie săvârșită Taina Sfântului Maslu, de obște, de către un sobor de 6 preoți: reprezentat al părintelui protopop a fost pr. secretar Mardar Călin de la Parohia Timuș, urmat de pr. președinte cerc misionar Manoliu Ioan de la Parohia Drăgușeni, pr. Tudose Constantin de la Parohia Coțușca, pr. Aiftincăi Bogdan de la Parohia Podriga, pr. Dumitru Ionuț de la Parohia Nichiteni și pr. paroh Merăuță Vasile. La slujbă au participat credincioși atât din parohie cât și din împrejurimi.

Referatul pregătit de pr. Tudose Constantin pentru această întâlnire a avut titlul „Primari gospodari în Comuna Coțușca”, dorindu-se prin acesta ca și Cercul nostru misionar să participe la tematica anului omagial 2019.

În încheiere, soborul de preoți s-a bucurat de ospitalitatea familiei Șmahon Ionel și Aurelia, care a pregătit agapa frățească.